Newsletter
 
Producători
 
Cererea Dvs.
0 Produse
 

Termeni & Conditii


Va multumim pentru interesul manifestat fata de magazinul CabluElectric. Pentru ca experienta dumneavoastra pe site-ul nostru sa fie placuta si lipsita de probleme, va supunem atentiei urmatoarele :

Utilizarea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.cabluelectric.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright

CabluElectric.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii si date tehnice pot fi modificate de catre producator fara preaviz, sau pot contine erori de operare.

Preturile cablurilor au termen de valabilitate 7-10 zile, in functie de fluctuatiile de pret ale metalelor (cupru, aluminiu) la bursa.

Pentru cablurile mai putin uzuale care de obicei nu sunt pe stoc, este necesara o comanda minima de 500-1000m, in functie de dimensiune.

Cablurile comandate si taiate la o anumita dimensiune nu pot fi returnate !!!

Cablurile comandate in cantitati mari sau cablurile cu sectiune mare se livreaza pe tamburi de lemn al caror pret, in functie de cantitatea si sectiunea cablului, pot varia intre 300 RON si 800 RON (preturi fara T.V.A)

La returnarea  tamburului se va restitui  contravaloarea acestuia, mai putin 25% ce reprezinta cheltuieli de uzura percepute de producator.

Imaginile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard in care este prezentat produsul.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului si pe perioada acesteia.


Intregul continut al site-ului nostru, incluzand logo, grafica, texte, imagini si date este proprietatea CabluElectric. Folosirea fara acordul scris al societatii a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Sigla "Cablu Electric" este marca inregistrata.

Toate datele oferite de clientii nostri sunt confidentiale. Datele pe care clientii nostri le introduc in formularul de inregistrare sau in formularul de cerere oferta, nu vor fi folosite decat in scopul declarat al acestui magazin on-line si niciodata nu vor fi trimise sau date altor persoane.

CabluElectric isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au furnizat date eronate sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea acestora.


Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului CabluElectric.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul CabluElectric.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor  si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.


Dispozitii finale

CabluElectric.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.CabluElectric.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa contact@cabluelectric.ro