Newsletter
 
Producători
 
Cererea Dvs.
0 Produse
 

Despre noi

CabluElectric.ro asigura materiale electrice romanesti si straine cu un raport calitate-pret bun pe piata din Romania! Oferim cablu electric pentru bransament subteran, cablu de bransament de suprfata, cabluri de cupru si aluminiu, folie avertizoare pentru cablu ingropat, cablu cu trei fire de alimentare, cabu flexibil de prelungire sau cablu cu manta de cauciuc. Comercializam si cablu de medie tensiune monofazat sau trifazat si oferim conectica pentru cabluri, conector de cupru, mufa de aluminiu si papuci liniar sau L. Oferim la cerere preturi actuale si corecte. Vindem si cabluri de date UTP, cablu FTP cat.5 sau cat.6, cablu de date cu sufa, cablu coaxial, cablu telefonic, cablu de semnalizare si control si cablu de incendiu.

Va punem la dispozitie o gama variata de cabluri de bransament si accesorii pentru retele electrice cablate la preturi competitive.

Cabluri electriceConductori electriciCutii de distributieConectori si papuci,
Folii avertizoareMansoane termocontractibile, Dezizolatoare cablu

Pentru cotatii de pret actuale va rugam sa luati legatura cu noi telefonic, prin formularul de contact sau prin adaugarea produselor solicitate intr-o cerere de oferta

Pentru calcularea dimensiunii cablului in functie de puterea consumata si tensiunea din cablu, folositi Calculatorul de Sectiune.

Avem deschis si Sambata cu program 9:00-13:00. Comenzile pot fi facute pana in ora 12:00 telefonic sau printr-o cerere de oferta.

 

 


cabluelectric.ro activeaza in domeniile: electric, electronic si automatizari din anul 2002, cu un portofoliu important de clienti si experienta de aproape 10 ani.
Firma noastra detine si colaboreaza cu un showroom, depozite, atelier de productie tablouri electrice pentru echipamente si instalatii.

Domeniul de activitate al cabluelectric.ro este reprezentat de comertul si distributia de corpuri de iluminat, materiale electrice, componente electronice si elemente de automatizari


Produsele comercializate de societatea noastra vin in intampinarea cerintelor pietei romanesti reprezentata atat de consumatori industriali cat si casnici. Gamele de produse promovate satisfac pe deplin toate necesitatile clientilor din domeniul instalatiilor mentionate, de tip traditional sau modern.

Portofoliul clientilor nostri cuprinde companii din diverse domenii de activitate, dar mai ales societati de constructii, instalatii electrice si amenajari interioare. Un alt segment de piata care a fost atins de societatea noastra este reprezentat de clientii on-line de profil de diverse categorii din Bucuresti cat si din tara.

Marcile de renume national si international, diversitatea si calitatea produselor comercializate si nu in ultimul rand nivelul preturilor sunt atuuri care ne definesc si coordoneaza activitatea.

cabluelectric.ro urmareste in permanenta satisfacerea nevoilor clienţilor prin:

  • diversificarea gamei de produse capabile sa satisfaca orice cerinta in domeniul instalatiilor electrice, electronice si de automatizari de tip industrial sau casnic, traditional sau modern

  • calitatea produselor promovate.

  • continua perfectionare a personalului care consta in participarea la diverse cursuri si training-uri de profil.

  • consultanta tehnica specializata.

  • asigurarea transportului marfurilor catre client sau la orice punct de lucru specificat de acesta.

  • asigurarea suportului tehnic in cadrul unor proiecte.

  • acordarea de garantii pentru produsele care prezinta disfunctionalitati din fabricatie.