Newsletter
 
Producători
 
Cererea Dvs.
0 Produse
 

Confidentialitate

 

Politica de confidentialitate

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos.

 

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe CabluElectric sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute? Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. cabluelectric.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

2. Securitatea datelor personale

Accesarea CabluElectric implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de cabluelectric.ro . Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile firmei sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate  prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). cabluelectric.ro se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

cabluelectric.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere sa vi se confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  • dreptul de a cere sa se rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  • dreptul de a cere  sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
  • dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris cabluelectric.ro ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Returnarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 zile de la primirea acestuia de catre furnizor. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail contact@cabluelectric.ro. cabluelectric.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul  CabluElectric, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului CabluElectric si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.